top of page
AIXAM_logo.png

Hos oss hittar ni den lilla franska mopedbilen för alla från 15 år. Aixam erbjuder ett stort utbud av modeller och tillval som gör det möjligt att designa varje mopedbil utifrån önskan och behov. Med den senaste tekniken, layout och materialval ges känslan av kvalité och lekfullhet i ett kompakt format.

Säkerhet och komfort är högsta prioritet för Aixam mopedbilar. De är konstruerade och tillverkade med högteknologiskt material för att säkerställa sin kvalité. Exklusivt för Aixam är att samtliga modeller har låsningsfria ABS-bromsar vilket hindrar att hjulen låses helt vid kraftig inbromsning och ger bättre väghållning oavsett väderlek.

Det finns två motorval, förbränningsmotor eller 100% elektrisk. Oavsett motorval är Aixam ledande mopedbilstillverkare gällande minimal klimatpåverkan samt att mopedbilarna är nästintill helt återvinningsbara, vilket innebär att Aixam mopedbil är ett klimatsmart alternativ. Aixam presenterar sina mopedbilar i fyra olika serier med flera modeller och tillval. För din trygghet är det alltid 2 års garanti på delar och arbeten oavsett kilometer.

Kontakta oss för mer information, provkörning eller finansieringsförslag

Tack!

bottom of page